werving & selectie in media

executives - sales - creatives - specialists

Informatie voor kandidaten

AV Job zoekt, vindt en bemiddelt sinds 1996 professionals in de media. Van de meeste professionals weten we wat ze kunnen en of ze open staan voor verandering. Voor werkgevers zijn we daarom voor de 'lastige of precaire vacatures' een vanzelfsprekende keuze.

Wat kunnen we voor jou betekenen? Behoor je tot de beste in jouw vak en toe aan iets anders, of ben je niet actief op zoek maar je staat wel open voor verandering? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

AV Job Recruitment is voortdurend op zoek naar mensen die over ruime werkervaring binnen de mediabranche beschikken. Graag ontvangen wij je cv zodat we een inschatting kunnen maken of de vacatures waarvoor wij bemiddelen, aansluiten bij jouw werkervaring en wensen. Via inschrijven kun je direct je gegevens naar ons toesturen.

Waarom AV Job Recruitment?

• Gespecialiseerd in werving en selectie binnen de media
• Een gevarieerd aanbod aan vacatures
• Een persoonlijke benadering 
• Consultants die weten hoe 't werkt binnen de branche
• Discretie gewaarborgd

Hoe werkt 't?

Stap 1: kosteloze inschrijving
We schrijven je graag in mits je over voldoende werkervaring in de mediabranche beschikt. Voor je inschrijving hebben we je cv nodig inclusief informatie over wanneer je beschikbaar bent en een toelichting op jouw wensen en ambities. De foto die we vragen is bedoeld voor onze database. Je ontvangt binnen een week een bevestiging van inschrijving.

Stap 2: het kennismakingsgesprek
Als we de inschatting maken dat één of meerdere vacatures aansluiten bij jouw achtergrond of als we verwachten dat er zich snel een passende vacature voordoet, nodigen we je direct uit voor een kennismakingsgesprek. Als we je ervaring interessant vinden maar er zijn (nog) geen passende vacatures, dan schrijven we je in en nemen we contact met je op zodra zich een interessante functie voor je voordoet. Wij bespreken je naam of cv nooit met derden voordat je daar zelf toestemming voor hebt gegeven.

Stap 3: overleg over de vacature
In het kennismakingsgesprek op ons kantoor, zetten we de mogelijkheden om je te bemiddelen op een rijtje en bespreken we de relevante vacatures. Doordat wij inzicht hebben in de vereiste ervaring, in de arbeidsvoorwaarden maar ook in de bedrijfscultuur, kunnen we een goede inschatting maken of het zinvol is om je voor te stellen. Naast het beeld dat wij van je krijgen vanuit je cv en het gesprek, zullen we je ook vragen naar referenties van mensen die met je gewerkt hebben. Als we je na het kennismakingsgesprek niet direct kunnen bemiddelen, nemen we je gegevens -  incl. aantekeningen van het gesprek - op in onze database en nemen we contact met je op zodra zich nieuwe mogelijkheden voordoen.

Stap 4: gesprek met de werkgever
Als je interesse hebt in de besproken functie en je naar onze mening de meest geschikte kandidaat lijkt voor de vacature, stellen we je graag voor aan onze opdrachtgever. Wanneer de opdrachtgever geïnteresseerd is, volgt een kennismakingsafspraak bij het betreffende bedrijf. Wij plannen de afspraken en houden contact met beide partijen gedurende de procedure.

Stap 5: de arbeidsovereenkomst
Wanneer beide partijen het eens zijn, zal de werkgever - doorgaans via AV Job - een voorstel doen voor een arbeidsovereenkomst. Na het bereiken van overeenstemming over de inhoud, mailen wij je gegevens ten behoeve van het contract naar het bedrijf. Het contract ontvang je rechtstreeks van je nieuwe werkgever.

Freelance?
Hoewel het merendeel van onze vacatures functies in loondienst betreft, kan het uiteraard ook om een freelance overeenkomst gaan. Ook in dat geval geldt: Het bedrijf geeft ons opdracht op zoek te gaan naar de beste kandidaat voor de vacature(s), wij verzorgen de werving & selectie en zodra je wordt aangenomen krijg je een rechtstreekse overeenkomst met het betreffende bedrijf. 

Tenslotte 
Om jou op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen de mediabranche en van nieuwe vacatures, geven wij wekelijks een nieuwsbrief uit per e-mail. Daarnaast vind je op onze website een selectie van vacatures waarvoor we werven. Als er een functie bij staat die je aanspreekt, ontvangen we graag je reactie. Daarnaast is het van belang dat je ons op de hoogte houdt van veranderingen. Een nieuw telefoonnummer, e-mail adres of een ervaring op je cv... mail het ons!